Καλώς ήλθατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Eftihia  StudiosκαιEftihia  Mare.

studios lentas

Είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση όπου λειτουργεί εδώ και δώδεκα χρόνια. Δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και φροντίδα, με παράδοση στην φιλοξενία, χαρίζοντάς στους επισκέπτες λειτουργικά και καθαρά δωμάτια. Όλα αυτά τα χρόνια, σκοπός μας είναι, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας και φίλους της Κρήτης, ένα φιλόξενο χώρο διαμονής, που μαζί με τη φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα και την προθυμία μας για εξυπηρέτηση, να απολαύσουν την ομορφιά και ηρεμία που προσφέρει το νησί της Κρήτης και ειδικότερα στο Λεντα στο οποίο βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Με την σκέψη αυτή, συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να κάνουμε αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις στους χώρους διαμονής, ώστε να εξασφαλίζουμε για εσάς, τις πιο άνετες και ανέμελες διακοπές.

Αποτελούνται από τα “Εftihia Studios” που βρίσκονται στο κέντρο του χωριού, και από το “Εftihia Mare” που βρίσκεται στον αφρό της θάλασσας.

Η ιδιοκτήτρια Ευτυχία Γαρεφαλάκη, κληρονόμησε την αγάπη για τον τουρισμό από την οικογένεια της ( Κατερίνα & Λευτέρης Γαρεφαλάκης). Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος όπου φημίζεται για την φιλοξενία και την υπευθυνότητά της, κάνοντας τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Τα δωμάτια καθαρίζονται από την ίδια την ιδιοκτήτρια με πολλή αφοσίωση, αγάπη και φροντίδα. Σας υπόσχεται ότι θα περάσετε ξεκούραστες και ξένοιαστες διακοπές.

Τα “Eftihia Studios” βρίσκονται στην πανέμορφη Κρήτη, στο χωριό Λέντας στην αρχαία πόλη Λεβήν, νότια του νομού Ηρακλείου στα Αστερούσια όρη.